U bevindt zich hier:  
 

Onze trainingen en cursussen slaan de brug tussen het theoretisch leren van kennis en het kunnen toepassen van de vaardigheden in de dagelijkse praktijk.

Of het nu praktijkleren betreft een theoretische bijscholing of een verandertraject, onze instructeurs weten waar ze het over hebben: Ze komen veelal uit de agrarische praktijk en kennen het klappen van de zweep.

Ons motto ‛ Farmers are Teachers, Teachers are Farmers ‘ dragen we hoog in het vaandel.

Zeker binnen het praktijkleren is het van belang de taal van de ondernemer te spreken én te begrijpen! U spreekt dezelfde taal als de trainer en omdat de trainer in de dagelijkse praktijk vaak ook nog zelf als (agrarisch) ondernemer aan de slag is, is hij ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het geldende vakgebied. Praat nét een tikkeltje handiger, toch?

Onze producten zijn veelal maatwerk en toegespitst op uw specifieke vraag. Voor kortdurende trainingen, cursussen en bijeenkomsten zijn ook open inschrijvingen mogelijk. Kijk voor de mogelijkheden bij de betreffende training of neem contact met ons op.

Omdat tegelijkertijd niet álles alleen maar maatwerk kan zijn, biedt SPRET ook een aantal standaard trainingsmodules. Deze modules zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als ook voor individuele inschrijving.

Ook voor uitgebreide trainingen binnen Nederland en zeker ook voor het buitenland biedt SPRET enkele trapsgewijze trainingsprogramma’s. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Via onderstaande zoekfunctie kunt u zoeken naar de training, cursus of bijscholing van uw keuze. Meestal kan een standaard aanbieding nog naar uw eigen wensen worden aangepast. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken, zodat ons aanbod naadloos aansluit op uw kennisbehoefte.

Via bovenstaande zoekfunctie kunt u zoeken naar de training, cursus of bijscholing van uw keuze.

training voor bedrijven 1

training voor bedrijven 3

Trainingen voor bedrijven

  • Glastuinbouw
  • Open tuinbouw
  • Boomteelt & plantopkweek
  • Melkveehouderij
  • Intensieve veehouderij