U bevindt zich hier:  
 

Op deze pagina treft u onze partners aan. Samen met hen geven we uitvoering aan onze taken.

Herberg Hegelsom
logo hhegelsomHerberg Hegelsom beschikt over een eigen hostel voor al onze (buitenlandse) gasten. Met de trainingen van SPRET levert Herberg Hegelsom ook de verblijfsaccommodatie, verteer en recreatie in eigen huis. Herberg Hegelsom is tevens de Limburgse plattelandsaccommodatie die zeer geschikt is voor jong en oud. Of het nu gaat om een familiedag, clubavond, feestavond, receptie, vergadering, personeels- of bedrijfsfeest of vriendenweekend, de mogelijkheden zijn grenzeloos!

ExamAssist
logo examassistStichting ExamAssist is specialist in het organiseren en afnemen van examens in het (MBO-)onderwijs. Van constructie en vaststelling van (keuzedeel-) examens via de voorbereiding en afname van taal- en vakgerichte examens tot en met de verantwoording van examenprocessen. Daarbij deelt ExamAssist de verzamelde kennis graag met de examencommissie, de examinatoren en de overige examenfunctionarissen binnen uw instelling. In de vorm van training tot en met onafhankelijke certificering. ExamAssist zet haar netwerk van specialisten en leveranciers in om u op maat te ontzorgen.

Provex
logo provexProvex is als uitvoerder betrokken in het examinerings- en auditproces, verzorgt duidelijke en heldere communicatie en geeft u de juiste personeelsbegeleiding. Door de samenwerking met Provex biedt SPRET u de mogelijkheid uw getrainde vaardigheden of kennis onafhankelijk te laten toetsen. Uw certificaat is meteen van waarde. Provex: You have to Prove it!

AAA Consultancy
Logo AAAAAA Consultancy Bernheze ondersteunt agrarische en aanverwante activiteiten. Met name activiteiten aan agrarisch onderzoek, advisering, ondersteuning bij innovatieve projecten in de veehouderij, administratieve afwikkeling van een (veulen-)veiling of opbouw van certificeringstrajecten. Vanuit plan - do - check - act verbetert die kwaliteit aantoonbaar. En dan geldt ook: Wie aan kwaliteit werkt, vermindert de kosten.

DTC
dtcDairy Training Centre is het (inter-)nationale trainingscentrum voor de melkveehouderij en melkverwerking. DTC richt zich op hoogwaardige trainingen verzorgt door trainers die excelleren in hun vak en daarbij innovaties op vakgebied en op leermethode maximaal weten te verankeren.

HAS University of applied sciences
hasHAS Hogeschool is een opleidings- en expertisecentrum in de sectoren agro, food en leefomgeving. HAS heeft vestigingen in Den Bosch en Venlo. Bij HAS Hogeschool staat de dynamische driehoek van studenten, docenten en bedrijfsleven centraal.

Wageningen University & Research
wurWageningen University & Research bundelt de krachten van de universiteit en gespecialiseerde onderzoeksinstituten. De drie kerngebieden hebben betrekking op 1) voeding en voedselproductie, 2) leefomgeving, en 3) gezondheid, leefstijl en levensomstandigheden

Brightlands Campus Greenport Venlo
brightlandsBrightlands is een open innovatiecommunity in een mondiale context en verbindt vier campussen waarbij de gezamenlijk aandacht zich richt op gezondheid en duurzaamheid. De campussen bieden ondernemers, wetenschappers en studenten ultramoderne faciliteiten om ontwikkeling, innovatie en groei te ondersteunen.