U bevindt zich hier:  
 

Naast het geven van trainingen, biedt SPRET verschillende diensten aan op het vlak van examinering. Vanuit de eigen kennis en expertise met betrekking tot praktijkleren heeft SPRET producten ontwikkeld die kunnen helpen bij het opzetten en in stand houden van kennisontwikkeling en examinering.

SPRET heeft in samenwerking met ExamAssist trainingen ontwikkeld die scholen kunnen helpen in examinering, certificering en de voorbereiding op de diplomering. Klik hier voor meer informatie .

Inzetten assessoren/examinatoren

De SPRET assessoren/examinatoren zijn gecertificeerd door Provex, conform de normen van de Nederlandse Vereniging voor Examens (NVE). Deze norm voldoet aan de verwachtingen vanuit Ministerie en inspectie.

Uitvoering en ondersteuning examens

SPRET beschikt over een breed scala van praktijkmogelijkheden en praktijkbedrijven die ingezet kunnen worden bij de uitvoering van opleidingen en examens. Voor de uitvoering van examens kunnen uw of onze examinatoren ingezet worden. Een combinatie van uw en onze examinatoren om te voldoen aan het ‘4-ogen principe’ is ook mogelijk.

Locatie Hegelsom

Onze locatie in Hegelsom beschikt over diverse trainings- en examineringsruimtes. Van kleine ‘vergaderruimtes’ voor individuele examinering tot volledig ingerichte examenzalen (tot maximaal 200 personen!) en mogelijkheden voor digitale examinering. Wij denken graag met u mee voor de beste oplossing.

Herberg Hegelsom is voorzien van een uitstekende keuken, en is uitgerust voor kleine en grote groepen en houdt rekening met de verschillende culturele keukens.

Is uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

examinering 3

training voor het onderwijs 3