U bevindt zich hier:  
 

Internationaal werken zit in onze genen: de agrarische sector houdt immers niet op bij de grens.
Onze internationale trainers hebben meerdere jaren werkervaring opgedaan in landen over de gehele wereld. Onze trainers en experts hebben de benodigde didactische vaardigheden en zijn specialist in één of meer onderwerpen. Vanuit hun jarenlange buitenlandervaring kunnen ze ook bogen op kennis en deskundigheid op het juridische vlak en de lokale gebruiken.

Al onze medewerkers spreken vloeiend hun talen. Training benodigdheden en specifieke gegevens zijn altijd in het Engels beschikbaar. Indien nodig wordt dit vertaald. Ook simultaan vertaling tijdens meetings en bijeenkomsten behoort tot de mogelijkheden.
Wenst u trainingen en/of trainingsmateriaal in een andere taal? Geen probleem, dat wordt geregeld!

Trainen in het buitenland

Voor onze internationale trainingen is het zeer van belang wie de doelgroep is. Afhankelijk hiervan gaan onze trainers naar het land van aanvraag om de training(en) te verzorgen. Ook langdurige begeleiding op locatie behoort zeker tot de mogelijkheden. Een deel van onze trainers wonen en werken in het buitenland of zijn bereid voor een korte of langere periode te pendelen tussen Nederland en het gastland.

Trainen in Nederland

Anderzijds bieden we cursisten uit het buitenland de mogelijkheid naar Nederland te komen voor een intensieve training van enkele dagen tot meerdere maanden. Na afloop van deze zeer praktijkgerichte maatwerk trainingen kunnen de cursisten het geleerde meteen toepassen in hun eigen dagelijkse praktijk.

wereldkaartje 2

 

internationaal 2

internationaal 3