U bevindt zich hier:  
 

SPRET opereert vanuit haar eigen trainingslocatie in Hegelsom (gemeente Horst aan de Maas), nabij Greenport Venlo, en is gemakkelijk te bereiken per auto, met het openbaar vervoer, zowel bus als trein, als vanuit de nabijgelegen vliegvelden.

Per auto:
Vanaf de A67:
Neem afslag 39 richting Venlo-Tradeport West. Bij de verkeerslichten neem de Eindhovenseweg (N556) richting Sevenum en Horst. Vervolg uw weg voor 8 km. U passeert de spoorwegovergang (Horst-Sevenum) en blijft rechtdoor rijden, tot aan de rotonde met daarop de haan. Bij deze rotonde gaat u linksaf richting Hegelsom. Neem nu de grote poort aan de linker zijde. Op het terrein volgt u de borden SPRET.

Vanaf de A73:
Neem afslag 11 richting Horst Sevenum. Bij de verkeerslichten neem de Meldersloseweg (N556) richting Sevenum en Horst. Vervolg uw weg voor 4 km. U passeert het Esso-tankstation en blijft rechtdoor rijden, tot aan de eerstvolgende rotonde met daarop de haan. Bij deze rotonde gaat u rechtsaf richting Hegelsom. Neem nu de grote poort aan de linker zijde. Op het terrein volgt u de borden SPRET.

Met het openbaar vervoer

SPRET is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Per trein:
Met de trein komt u tot op station Horst-Sevenum. Vanaf het station is het nog circa 20 minuten lopen naar SPRET. Hiervoor loopt u het stationsplein af en loopt rechtsaf richting Horst. Bij de rotonde met de haan, gaat u links en bij de grote poort loopt u links het terrein op. Op het terrein volgt u de borden SPRET.

Per bus:
Neem lijn 70 of 80 vanaf elke willekeurig busstation in de buurt. U kunt ook een belbus (nr 789) bestellen. Uitstappen bij bushalte Hegelsom. Loop richting de rotonde en ga richting Hegelsom. Bij de grote poort loopt u links het terrein op. Op het terrein volgt u de borden SPRET.

Vanaf de vliegvelden:

  • Nederland: Amsterdam Airport (170 km), Eindhoven Airport (45 km);
  • Duitsland: Düsseldorf Airport (75 km), Frankfurt Airport (300 km);
  • België: Brussel Airport (180 km).

Wij geven u graag advies over uw meest ideale reis naar SPRET en kunnen desgewenst een ophaalservice voor u regelen. Voor (met name) internationale gasten verzorgen we op verzoek culturele en/of toeristische programma’s in Nederland en Europa.

Bereikbaarheid 2

VIND ONS

Past. Debijestraat 64
Hegelsom, Limburg, Netherlands

Bellen +31 (0)77 206 10 18

Routebeschrijving