U bevindt zich hier:  
 

SPRET is een innovatief praktijktrainingscentrum voor de ontwikkeling en training van bedrijven en individuele ondernemers uit de agrarische sector. We beschikken over een eigen trainingssite in Hegelsom (gemeente Horst aan de Maas) en organiseren zowel nationale als internationale trainingsprogramma’s, consultancy-trajecten en implementeren verbeterprojecten over de hele wereld.

Met ruim 50 jaar ervaring biedt SPRET een breed scala aan nationale en internationale trainingsprogramma’s op het gebied van landbouw, veeteelt, tuinbouw, bloementeelt, agro, feed en food. U kunt bij ons terecht voor een ééndaagse bijscholing, maar kunt ook kiezen voor een op maat gemaakte training of cursus. Alle programma’s hebben tot doel de kenniscapaciteit en kunde van de professionele uitvoerder of toeleverancier in de land- en tuinbouw te vergroten. Ook zijn er programma’s voor non-profitorganisaties, onderwijsinstellingen en andere belanghebbenden in de sector.

Uitgangspunt is vrijwel altijd een op maat gemaakt programma, afgestemd op de wensen van de klant. Tot de mogelijkheden behoren onder andere trainingen, consultancy, projecten, samenwerkingsprogramma’s, symposia, studiereizen en nog veel meer. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

bereikbaarheid 1

over spret 3