U bevindt zich hier:  
 

SPRET is een innovatief praktijktrainingscentrum voor de ontwikkeling en training van bedrijven en individuele ondernemers uit de agrarische sector. We beschikken over een eigen trainingssite in Hegelsom (gemeente Horst aan de Maas) en organiseren zowel nationale als internationale trainingsprogramma’s, consultancy-trajecten en implementeren verbeterprojecten over de hele wereld.

Ons motto ‛Farmers are teachers, teachers are farmers‘ dragen we hoog in het vaandel. Zeker binnen het praktijkleren is het van belang de taal van de ondernemer te spreken én te begrijpen! U spreekt dezelfde taal als de trainer en omdat de trainer in de dagelijkse praktijk vaak ook nog zelf als (agrarisch) ondernemer aan de slag is, is hij ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het geldende vakgebied.

Lees meer...

Naast het geven van trainingen, biedt SPRET verschillende diensten aan op het vlak van examinering. Vanuit de eigen kennis en expertise met betrekking tot praktijkleren heeft SPRET producten ontwikkeld die kunnen helpen bij het opzetten en in stand houden van kennisontwikkeling en examinering.